... edellisestä kunnollisesta kirjoituksesta. Ei ole vaan jaksanut/huvittanut. Ja vaihteeksi olen taas sairaslomallakin... Joululahjojen teko on vielä ihan vaiheessa, mutta jotain on sentään valmistunutkin.

296439.jpg

Fifi2-huivi SNY:ni Taijan lähettämästä Sardinia-langasta. Ja Taijaa saan myös kiittää ideasta tähän huiviin =) Tämä menee siis pukinkonttiin eräälle sukulaiselle.

Lisäksi olen saanut valmiiksi sydänneulatyynyjä/koristeita, jotka virkkailin Huopasesta ja sitten huovutin. Ohje on Novita-lehdessä talvi 2005.

296446.jpg

Olen tehnyt myös monta muutakin huovutettavaa työtä, niistä lisää sitten valmiina.

Sitten muihin asioihin. Rakas esikoiseni kävi mummonsa kanssa Tallinnassa. Katsokaa, mitä hän toi äidilleen:

296450.jpg

Kyllä, elämäni ensimmäiset hahtuvat! Ja ihan pyytämättä! Kuva ei tee oikeutta värille, joka on luonnossa ihana kanervan punainen. Ehdotuksia? Mitä näistä tekisin? Ja miten (vielä jos sais jonkun linkin ohjeeseen...)?  Neulotaanko kaksinkertaisena vai kuinka? (Jaa minäkö onneton tumpelo?!?)

Sain muuten kolme (!!!) isoa levyä suklaatakin, ne oli heti pakko piilottaa kaapin perille, jotta säilyisivät vielä hetkisen... Ehkä hyvässä lykyssä jopa jouluun saakka...

Satuin jo jokin aika sitten pongaamaan tasaluvun Äitiyttä ja elämää yleensä -blogista ja tälläisiä ihanuuksia tuli palkinnoksi:

296454.jpg

Suloinen kissapyyhe, Dajm-cappuccinoa ja tuikkukynttilöitä. Isot kiitokset Meemulle palkinnosta!

Siinäpä ne tärkeimmät taas tällä kertaa, kotityöt kutsuvat tekijäänsä =)

*MUOKS* Unohtui vielä sanomani, että JYV-parini sekä anna hyvän kiertää-tempaukseen osallistuneet Jonna ja Kirsi: yllärit ovat ihan melkein valmiit ja lähtevät huomenissa postiin. En ole unohtanut =)

Ja KIRSI, joka tähän Anna hyvän kiertää-juttuun osallistuit; laittaisitko osoitteesi sähköpostiini: Jo-hanna1 @ luukku. com (ilman välilyöntejä)!